Get your own Digital Clock

Saturday, July 14, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari....

ok u'olls..i nak share satu giveaway yang menarik...
kalau sape2 nak join klik je kat link di bawah ni...



Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe

Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)
ok cik Ayu i join...

Saya Blogger Dari Melaka Bandaraya Bersejarah...
Negeri Yang Menarik Untuk Dilawati..
Merupakan Anak Jati Melaka..
Saya Bangga jadi Anak Melaka..

Tagged : Dilaz



KASI KOMEN SIKIT..HEHE..

39 comments:

  1. ayu blm sampai melaka lg..trngin nk g..huhu..tq tau join segmen ayu..t ayu list kan ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh lah dtg melaka...best tau..banyak tempat menarik..:)

      Delete
  2. M pernah sampai sana dah. Tapi tak jalan2 seluruh Melaka lagi... Balas kunjungan

    ReplyDelete
  3. oh. duduk melaka? melaka katne? datang balas kunjungan dan follow semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow...melaka di pantai puteri..pernah datang melaka ke?

      Delete
    2. ohhh...selalu g pantai puteri lah nye?

      Delete
  4. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    snggah n follow dr selangor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...done singgah n follow blog awk...

      Delete
  5. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  6. hai..singgah sini n slmt brknlan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah..selamat berkenalan juga...

      Delete
  7. salam perkenalan
    jenguk dan follow awk.
    blogger dr PERAK :)
    dtg dr segmen yang sama

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow awak yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  11. hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. nurul blogger asal dr melaka jugak=)pantai putri mmg selalu g..dulu org panggil pantai kundurkan??k follow org melaka kay..

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. hai blogger Melaka, ni blogger Kedah datang melawat :)

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan. Dari segment yang sama
    Saya blogger dari selangor datang singgah cni and da follow. Slamat berkenalan :)

    Last week baru ja vacation n pusing2 bandar melaka. Memang best!

    Sudi2 le jenguk cni k :
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tq...dh follow back..nice to meet u...

      Delete
  18. hi org A'Famosa!! haha cendol org perak.drop here n follow u :)

    ReplyDelete
  19. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  20. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  21. salam kenalan dan salam ramadan dari chik as

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum org Melaka..Salam Ramadhan dari orang Langkawi..

    ReplyDelete
  23. tahniah menjadi peserta bertuah di blog ayu..salam kenal ya :))

    ReplyDelete
  24. dear ayu dah umumkan..mohon cek ya ;-)

    ReplyDelete
  25. Hye orang Melaka negeri bersejarah !

    Dari Selangor dating terjah sini..:)

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete